Toasty s avokádem, slaninou, vajíčkem a rukolou

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Toasty s avokádem, slaninou, vajíčkem a rukolou

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
  • do 15 minut

Zajímá vás, jak jsem se k tomu receptu dopracovala? Manžel miluje toasty na všechny způsoby a nejraději má club sandwich, který je na přípravu trochu složitější.

Tak jsem přemýšlela, tvořila a zkoušela různé varianty toastů, až jsem se dopracovala k tomuhle receptu. A musím říct, že tyhle toasty nemají chybu, ta kombinace chutí je prostě nepopsatelná. Kdo neochutná, nepochopí. U nás doma je to nejčastější večeře 🙂 

Ingredience na 2 toasty

  • 2x toastový chléb
  • Krémový sýr (nejlépe Philadelphia)
  • 1/2 měkkého avokáda
  • 4x plátek slaniny
  • Rukola
  • 2x vejce (velikost M)
  • Sůl
  • Pepř

Postup přípravy

Ingredience

Než se pustíte do přípravy, přesvědčte se, že máte opravdu všechny ingredience 😉

Opečte slaninu

Opečte slaninu z obou stran podle toho, jak vám nejvíc chutná.

Opečte toasty

Opečte toastový chleba opět podle toho, jak vám nejvíc chutná. Já opékám 3 minuty v topinkovači Retro Ribbon Red.

Přidejte sýr, avokádo a slaninu

Opečené toasty namažte krémovým sýrem, přidejte rozmačkané avokádo a opečenou slaninu. Pokud chcete, můžete avokádo lehoulince osolit.

Přidejte rukolu a vejce

Nakonec přidejte rukolu podle chuti, vajíčko (volské oko) sůl a pepř. A je to!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Lucie Fišerová

Lucie Fišerová

Holka, co má ráda kočky, cestování, sport, vaření, jídlo a pití. A taky svojí dceru a manžela ;) Na Instagramu najdete moje recepty pod hashtagem #luckachef.