- do 45 minut
Pokud máte rádi oříšky, datle a ovoce a nechce se vám péct, je tenhle koláč dobrá volba 🙂 Příprava nezabere moc času a je to opravdu jednoduché.
Doporučuji kešu oříšky a datle namočit přes noc, je to lepší. Ale pokud jste si vzpomněli, že zrovna teď chcete tenhle koláč připravit, stačí namočit na 20–30 minut do teplejší vody 🙂
A co se týče korpusu, tak by hmota měla být taková dobře lepivá. Pokud bude těsto hodně tuhé přidejte trochu vody z datlí.
Výhodou je, že koláč můžete konzumovat hned po vyrobení, tak dobrou chuť.
Ingredience na korpus
- 200 g mandlí
- 2 lžíce kakaa
- 130 g datlí
Ingredience na náplň
- 400 g kešu oříšků
- 200 ml kokosového oleje
- 4 lžíce citronu
- 5 lžic agávového sirupu
- 150 g kanadských borůvek
- 15 až 20 jahod
Postup přípravy
Ingredience
Než se pustíte do přípravy, přesvědčte se, že máte opravdu všechny ingredience 😉
Udělejte korpus
Rozmixujte mandle a kakao, pak slijte vodu z datlí a přidejte datle do mixéru a vše opět rozmixujte.
Připravte náplň
Veškeré ingredience na náplň (kešu, kokosový olej, citron, agávový sirup) dejte do mixéru a rozmixujte do hladka a dejte na vychladlý korpus.