Jahodový milkshake

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Jahodový milkshake

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
  • do 15 minut

Jako malá jsem jahodový milkshake milovala a mamka mi ho připravovala poměrně často. Říkala jsem tomu hopsiková šťáva a po vypití jsem vždy hopsala po bytě jako Gumídci méďové 🙂

Dneska jsem si na tento milkshake vzpomněla a po x letech jsem si ho prostě musela připravit 🙂 

Recept je chuťově vyvážený, pokud však chcete méně sladkou verzi, je možné dát méně cukru nebo dosladit například stevií. Také je možné připravit milkshake z plnotučného mléka. Dneska se po něm u nás doma jen zaprášilo, tak doufám, že bude chutnat i Vám, dobrou chuť 🙂 

Ingredience na 2 milkshakes

  • 500 ml polotučného mléka
  • 400 g jahod
  • 3 lžíce cukru moučka
  • pár lístků másty na ozdobení

Postup

Připravte jahody

Očistěte jahody, zbavte je stopek a nakrájejte na malé kousky.

Smíchejte ingredience

Nalijte mléko do mixéru, přidejte jahody a cukr a pořádně rozmixujte 😉

Hotovo

Rozlijte do připravených sklenic a ozdobte lístkem máty. Dobrou chuť!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Lucie Fišerová

Lucie Fišerová

Holka, co má ráda kočky, cestování, sport, vaření, jídlo a pití. A taky svojí dceru a manžela ;) Na Instagramu najdete moje recepty pod hashtagem #luckachef.