Bylinkové máslo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bylinkové máslo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
  • do 15 minut

Tohle bylinkové máslo je rychlé a moc dobré. Hodí se jak na grilované maso, tak třeba jen na chleba 🙂 Co se týče bylinek, tak se meze nekladou, důležité je však, aby byly bylinky čerstvé.

Ideální je připravit másla víc, zabalit do potravinové folie do válečku a dát do lednice. Hotové máslo, pak jen krájet. 

Já jsem ho potřebovala hned, takže jsem si udělala jen malé množství, které zmizelo za pár minut 🙂

Ingredience 1 hrudku

  • Změklé máslo
  • Sůl
  • Pažitka
  • Petržel kudrnka
  • Česnek (podle chuti)

Postup přípravy

Ingredience

Než se pustíte do přípravy, přesvědčte se, že máte opravdu všechny ingredience 😉

Připravte máslo

Bylinky (pažitka, petržel kudrnka) nakrájejte nebo nasekejte na drobno a smíchejte se změklým máslem. Pak ochuťte solí a nakonec přidejte propasírovaný česnek podle chuti.

Hotovo

Hotové bylinkové máslo můžete na použít například na steak nebo na chleba 😉 Dobrou chuť.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Lucie Fišerová

Lucie Fišerová

Holka, co má ráda kočky, cestování, sport, vaření, jídlo a pití. A taky svojí dceru a manžela ;) Na Instagramu najdete moje recepty pod hashtagem #luckachef.